Adrenalinkick

Pulsen arbetar för högtryck i soffan och jag är överlycklig över att bredbandet fungerar. Det fungerade lagom till ovanstående auktion skulle budas hem på Tradera. Jag är dock inte lika överlycklig över slutsumman. Adrenalinkicken tog över mitt förstånd och jag bestämde mig att den där hyllan ska jag ha. Det bara är så.

Jocke mumlade vid sidan, tittade lite snett, men jag låtsades inte se eller höra, jag var fast besluten att kryddhyllan från Reda så småningom skulle sitta som handen i handsken i köket. Uppdatera. Vänta. Lägga bud. Två minuter kvar, nytt maxbud och hoppsan, auktionen är avslutad och lön från Deermountain Design får betalas ut för att betala vinsten.

Joråsåatt. Två lax senare och köket är grymt snyggt i mitt huvud. För nu är det såhär; samma röda färg som locken har på skepporna ska en otroligt stor Bumlinglampa lackas i som sedan ska hänga över köksbordet. Stolarna ska få nytt tyg och planschen med Mellanmjölk kommer ingå polygami med både Bumlingen och Reda. Håll i hatten vad fint det kommer bli.

Och för er som är starka fans av Antikrundan och vet att antika föremål icke skall överlackas eller förfinas för att de då förlorar sitt värde, det skiter jag i. En gigantsikt brun Bumling ovanför matbordet gör sig icke besvär. Men en röd. Giv mig styrka.

Så nu får pulsen lägga sig en aning och jag får hoppas på att stenskivan till köket kommer snart så att jag kan börja steka blodpudding.

Så kan det gå.

 

Kommentarer

 • Erika säger:

  Shopping e kul!
  Speciellt när det passar rackarns bra med övriga inredningsideer.
  Enjoy!!!

  Den 10 april 2012 kl. 23:11
 • Bumlingen är åter i boet… | Deermountain Design säger:

  […] sedan ska kryddhyllan fixas i ordning. Sen, sen är fasen köket helt enligt hjärnkontoret. Och den där kryddhyllan som jag glatt budade hem så att adrenalinet sprutade i min kropp, den behöver liksom modifieras […]

  Den 15 maj 2012 kl. 21:49

Kommentera