981206

Under tiden som jag packar och läser vidare i min dagbok delar jag med mig av följande…

981206. 2:a advent. Söndag. Kl.22.05

Halloj dagis!
Jag har så himla ont i min underläpp ska jag säga dig. För igår när jag skulle borsta mina fina tänder så slant jag med tandborsten på ett märkligt sätt. Så jag körde ner hela tandborsten i tandköttet. Väldigt skönt. Icke. Så nu har jag vrålont, kan bara äta soppa ur sugrör och så. Nää, kanske inte, men det är inte långt ifrån.
Tänk så skulle jag ha så ont i munnen att jag skulle vara tvungen att hålla tyst en hel dag eller nåt. Usch vad hemskt det skulle vara, då skulle inte jag vara jag. Jobbigt.

Förresten så fick vi skolkatalogen i veckan, den är tjock som en telefonkatalog. Man orkar knappt kolla igenom hela, man somnar ju på mitten. Å ja, jag ser fortfarande ut som en tuttifrutti-gris. Illa.

Idag så var Regina och jag på stan för att kolla på Björn Rosenström. Det är en mycket märklig musiker som sjunger helknäppa låtar. Ganska sköna egentligen. Som du ser fick jag en sånhär himla fin autografhälsning. Det var ju ganska så snällt.

Alltså, dessa dagböcker skulle kunna få en egen blogg. Det är så otroligt roligt att läsa. Det är killar hit och dit och jag vet inte var jag ska ta vägen. Kommer ni ihåg den där Björn Rosenström, vad hände där egentligen? Vi är pojkarna som busar… Ja jösses!

Och skulle ni vilja att jag öppnade mina dagböcker lite mer, är det roligt att läsa? 

Kommentarer

 • Sofi säger:

  Ja den där Björn…vilka texter.
  Jag tycker det själv är såå kul o läsa mina dagböcker, verkligen killar hit o dit.
  Man var kär i en ny per dag typ 😉
  Så fortsätt o dela med dig, det är ju kul.
  kram

  Den 4 mars 2012 kl. 20:33
 • Eva säger:

  Tack Sofi, så får det nog bli. Ska leta fram dagböckerna som är ännu äldre och från högstadiet då jag trodde att jag var som coolast, haha. Det är som sagt väldigt roligt att läsa. Kram kram

  Den 4 mars 2012 kl. 22:04

Kommentera