8 månader och blöjfri

Frank här. 8 månader och blöjfri. Oj, hoppsan, förlåt. Satte du morgonkaffet i halsen, hostade ut allt över tangentbordet och febrilt började leta efter något att torka med, hittade inget, tog tröjärmen, drog av en salva med svordomar och snabbt googlade fram första bästa nummer till dataansvarig på jobbet precis innan tangenterna gick sitt öde till mötes och drunknade i en kaffepöl?

Det var verkligen inte meningen. Jag ville mest bara säga att jag kan göra både det ena och det andra på den där pottan. Min bästa kompis Vincent har nämligen peppat mig till pottkanten, kan han så kan jag, tänkte jag och slängde blöjan.

Fast nej, det är förstås inte så riktigt än, ni ska inte tro att min mamma letar uppslag för ”solsidanstausar” på FB. Absolut inte. Hon försöker väl bara vänja mig, testa lite då och då. Och grejen är ju den att hon blir så förbannat glad så komplimangerna bara sprutar ut så fort jag kissat lite, fatta då hur det låter när jag gör tvåan. Med andra ord är det ju dumt att inte sitta på pottan och uträtta mina behov några gånger om dagen, vem vill inte ha ett regn av komplimanger, liksom.

Tjaa, det var väl mest det. Sen jobbar jag på att överraska mamma och pappa, jag planerar nämligen att chocka dem vilken dag som helst. Gissa med vad? Japp, jag ska både krypa och visa tänderna, kanske inte samtidigt men jag känner att det är på gång.

Bäst att sova nu så att jag kan träna ännu mer imorgon, på både det ena och det andra. Men lova att inte skvallra för mamma och pappa om krypet och tänderna, ok?

Kommentera