7 ton

Nu är visserligen inte min huvudräkning något att förlita sig på men jag skulle tippa på att det har lagts en si så där 7 ton stenplattor idag. Sjutton gubbar alltså. Sju ton! Vi har i alla fall fått bort sju pallar av 26.

Det tycks vara ungefär det man hinner på en arbetsdag 9-17 på tre personer, fyra om vi räknar med Franks exemplariska insats, så det får vi absolut vara nöjda med. Och det blir ju så himla fint. Vilket jag också har konstaterat mellan varven och sagt högt bara för att få medhåll av mannen att vi minsann gjorde ett jädra bra val trots att eller tack vara (beror ju på hur man ser det) att det är en smärre förmögenhet som spenderats på det här projektet.

Och med dessa 7 ton stenplattor på plats så kan vi väl säga att första etappen är färdiglagd, men det partiet är inte klart bara för det. Nej nej, sen ska man gå efter och ”foga” med stenmjöl eller vad det heter så att det inte är mellanrum mellan plattorna, så det är därför det ligger som ett lager grus över plattorna, i fall ni undrade.

Och imorgon går vi på det igen, jag är taggad för ett träningspass och tycker att det känns helt okej att fira morsdag på garageuppfarten.

Så är det med det.

Och förresten, man skulle kunna tro att Frank har sitt första rock’n rollparty på sitt rum för det är nästan så att det dunkar i 20-talskåken när metallallsvenskan headbangar i en annan stadsdel. Galet.

Rockar ni?

Kommentera