6 månaders gift…


Foto: Emma Sandström 

Jajamensan! Idag har jag varit fru i ett halvår och det känns fortfarande lika fantastiskt (blev fanatiskt först, hahahah). Och jag vet några andra som bara har varit herr och fru i lite mer än ett dygn. Nämligen den alltid lika eminenta matbloggerskan Victoria och hennes numera man Micke, tillika Jockes kusin. För igår var det som sagt cocktailparty. Trodde vi ja.

Men när vi kom in i deras hus så var det andra bullar. Ballonger med ”just married” på, brudparet hade på sig finfina kläder och det var sannerligen uppstyrt och tjusigt. Men eftersom jag inte har varit på cocktailparty innan så tyckte jag till exempel inte att det var konstigt att de hade en röd matta utanför huset eller att det var en snubbe som fotograferade oss innan vi gick in. Men sen när jag såg Emma, Emma som i ”vår” bröllopsfotograf så förstod jag. Men inte riktigt på en gång. Och snubben utanför visade sig vara Emmas blivande man. Trevlig och bra sidekick skulle jag vilja säga. Så vi blev lite tagna på sängen men glatt överraskade.

Jag var inte så särskilt färgglad men möjligtvis den med mest färg ändå. Och även om jag inte kände mig synnerligen tjusig vid köpet av klänningen så blev det ändå över förväntan bra. Bildbevis kommer…

Men nu vill jag bara säga grattis igen till Micke och Victoria och grattis till mig och Jocke som varit gifta i 6 månder prick. Ha. Det ni.

Kommentera