40 veckor prick…

Hej preggo

Nog för att jag är lite av en tidsoptimist, men att lillen i magen skulle ta efter det redan innan nedsläpp känns väl sådär. Och dessutom komma för sent. Idag var jag alltså beräknad och jag kan inte tänka mig att det sker nu. Känner inget särkilt. Mer än ett härligt liv som har kvällsgymnastik. Och det är klart att det inte är för sent, krabaten kommer ut när det passar, men jag är redo. Som sagt.

Så nu har jag alltså varit gravid i 40 veckor. Det är fasen bra jobbat. Jag skulle fortfarande i vissa stunder vilja vara pappa. Jag vill jobba och träna och inte vagga mig fram som en pingvinpappa med ägg på fötterna. Men det kommer sen. Och nu vill jag verkligen bli mamma. Och det blir jag ju när som helst. Men ändå. Ivrig är väl bara förnamnet på tidsoptimisten som sitter och trycker på de här tangenterna.

Nåväl. Välkommen när helst du vill, lille vän. Mamma Hjort är överredo. Och blir det inget mirakel i natt så kanske jag tar fram symaskinen imorgon igen och syr ett gosedjur, packar den där rackarns väskan eller börjar slicka på mögelostarna i kylen. Haha. Smågodiset som skulle ner i förlossningsväskan har jag nämligen redan smällt i mig.

Joråsåatt. God natt. Förresten så vaknade jag av plogbilen i morse 03.30, gick upp och kissade och fick syn på ett rådjur som stod och slickade salt på trappen. Sen var jag vaken eller kroppen var vaken, särskilt tårna och de rastlösa benen i ungefär tre timmar, sen somnade hela jag om. I fall ni ville veta.

Hej så länge!

Kommentarer

 • Lucy Luke säger:

  Ååååh vad spännande!!!

  Den 16 januari 2013 kl. 23:05
 • Larsson säger:

  WOW!!!Fina du! Snart är det dags. SÅ HIMLA HÄFTIGT!! Tänker på er. Kramar, Malin

  Den 17 januari 2013 kl. 11:17
 • Eva säger:

  Tack Malin å Lucy! Det ska bli väldigt spännande och jag längtar verkligen nu 🙂

  Den 18 januari 2013 kl. 04:21

Kommentera