40 sekunder till fika

Idag på förmiddagen kom tjejerna som jag är rådgivare åt hit för fotografering. Ni vet, de eminenta entreprenörerna i Cupies UF.  Vi fotade nya bilder till deras fina hemsida, förberedde för en infofilm och så åt jag förstås rätt mycket kladdkaka i en kopp. Så att säga. Himla fiffigt gjort att få ihop en kladdkaka på 40 sekunder. Dessutom fick jag två till förpackningar så att jag kan ha lite att mumsa på runt jul.

Plus att jag återigen fick träna på porträttfoto, och jag tycker att det blir bättre. Men som sagt, dagar som denna då det aldrig blir riktigt ljust så är det banne mig svårt att få till det, särskilt med tanke på att jag helst inte använder blixten. Fast jag tycker ju att det är så himla roligt att få hjälpa tjejerna så jag hoppas att de gillar några av korten minst lika mycket som jag gillar deras Cupie.

Och blir ni sugna på en smarrig kladdkaka i en kopp så kolla in deras hemsida vetja och skicka en förfrågan om en beställning.

Gört bara!

Kommentera