36 är ingen ålder på en häst

By the way så tog jag 90 kg i den där liggande benpressen igår, stark som en häst…

Ja, så var det ju det där med vågen. Har inte skrivit om det innan för det var inte lika mycket firande den här gången som förra, jag menar 45-års fest hoppas man ju bara på att ha minst två gånger. Helst bara en. Haha.

Nää, men jag gick dit, tog med mig mina kollegor, gladiatorn Moder Tereza och så ställde vi oss på vågen. Tyvärr inte samtidigt, det hade säkert blivit en himla baluns om vi gjort det. Då kanske åldern hade blivit den riktiga med tanke på att en kollega blev 16 och Tereza höll sig kvar strax över 30, men nog blev jag yngre än senast, tack och lov. Som ni redan läst på rubriken är ju 36 år ingen ålder på en häst.

Så visst går det åt rätt håll. Alla ”värden” var bättre än innan så nu är det bara till att fortsätta som jag gör. Gå 3 km på rasten varje dag, äta bra mat och lite chips och godis ibland, träna ganska ofta och pussa mycket på mina älsklingar. Ni hör ju själva, värsta framgångsagan. Haha.

Milf till midsommar, jag säger bara det…

Kommentera