30 bast – ingen last!

Okej, igår var alltså dagen då jag fyllde 30 år. Det var en fantastisk dag från början till slut. Som jag skrev innan föddes jag 11.55, klart att det var fem i och inte fem över, jag har alltid haft lite bråttom.

Dagen började med en joggingtur till fyren och tillbaka i ett helt otroligt fint väder, vindstilla och inte ett moln så långt ögat kunde se. Att springa i en sådan miljö är inte jobbigt. Men sen var det svettigt och perfekt med glass till frukost. Ben & Jerry. Jo jag tackar!

Sedan tog vi en tur till Kalmar där vi först besökte IKEA. Jag tänkte i fall det eventuellt var någon i personalen som kom ihåg mig och gärna ville sjunga. Så var det inte. Men de hade cirkusrea och clownskor utställda i varuhuset, jag tänkte att jag kunde ta på mig ett par skor och Jocke ta ett kort, men han tyckte att jag redan var som en clown, så det skulle bara vara onödigt, kanske det ja. Ett par diskborstar och några sittunderlag fick följa med hem i alla fall. Och en liter citrongubbar. De såg ut som jordgubbar men var sura som citroner. Inte bra.

I Kalmar city shoppade vi lite, åt sushi och träffade en vän som berättade tokiga historier från sitt liv. Sen blev det lite bråttom för ett bord var bokat på Lammet & Grisen och vi var inte precis i närheten, mer om det snart…

Men hittills så säger jag; 30 bast, det är ingen last det inte!

 

Kommentera