3 x 30 årsfest

I helgen var jag tillbaka på Hawaii. Mitt Hawaii. Öland är förmodligen lite bättre än Hawaii. I all fall hos mig. Solen strålade mot mig. Gräset hade växt sig högt. J badade i havet och jag försökte ignorera min förkylning när jag gick där fram och tillbaka med gräsklipparen i hopp om att förvandla den vildvuxna ängen till en green. Nu spelar jag inte golf. Men jag tror green är kort gräs, innan var det  alltså ruff… eller?

Nåväl. Jag lyckades. Men jag blev inte frisk trots insupandet av havsluft, strålande sol och kroppkakor till lunch. Vi hade främst en weekend på Hawaii för att tre gossar ställde till med en hejdundrande 30års fest. Där det bjöds på hamburgaretårta och glassbuffé. Samt en herrans massa trevliga gäster som jag kunde utbyta kreativa tankar med.

Givetvis hade jag varit kreativ nog för att få ihop varsin present till herrarna. Jag hoppas att de uppskattade mitt broderi och att Gabbe inte blev allt för missnöjd, trots den ganska dåliga liknelsen. Men kortet kanske inte var det bästa. Gabbe är sköningen i mitten och tillika min bästa Ölandsvän. Hur som helst.

Ni är grymma gossar! Tack för att vi fick vara med och fira er!

Kommentera