26 dagar kvar…

20121221-220726.jpg

Det är inte många knop på den här vattenballongen nu, men som jag sagt tidigare så samarbetar kroppen inte riktigt. Jag är snurrig i bollen vilket säkert har att göra med att jag är förkyld och som sagt tokgravid. Jag tycker så klart att det borde räcka att vara gravid och vattenfylld, men nej.

Om vissa påstår att barn som hör hundskall dagligen när de ligger i magen inte blir rädda för hundar så kan jag säga att trots att vi inte har någon hund så har jag löst det problemet galant med mer eller mindre daglig hosta, nästan samma. Och varje gång jag hostar är det som att naveln ska skjutas ut och bli en knapp, men den går fortfarande att pilla i så, så mycket ska jag väl inte hosta på tre veckor att den ploppar ut…

Det är verkligen inte länge kvar nu, 26 dagar enligt statistiken, men trots det har jag inte packat någon väska eller fått koll på hur jag får fast babyskyddet i bilen, det gör jag så fort det blivit januari för innan dess hoppas jag inte att krabaten kommer ut. Okej, jag kanske packar den där väskan och fyller upp kylen med mögelost och andra delikatesser som jag längtat efter bra länge nu, men annars så håller jag mig lugn. Jag ska på sin höjd sy ett gosedjur och några kuddfodral, annars är vi nog redo för nersläpp. Dessutom har den korrekta blanka bänkskivan kommit nu till badrummet så även ett skötbord är på väg att växa fram. Perfekt.

Annars så kan vi säga att jag är hyfsat aktiv varannan dag, idag har jag till exempel vaknat tidigt och tittat på julkalendern och sen målat hela dagen för att äntligen bli klar med den där tavlan som hör ihop med presentkoret. Sen har jag ätit julbord, mer om det senare.

Igår däremot gick jag också upp och tittade på julkalendern, somnade om några timmar, pluggade lite och sov några timmar till. Men nu när tavlan är klar så kanske jag kan slappna av lite till och bara tänka på julen, en barrande gran och äta julgodis. Det vore fint…
Först ska jag sova som en gris, eller i alla fall försöka.

God natt!

Kommentera