101 nya idéer

Men när jag väl kom hem så låg den här tidningen i hallen. Åh vad glad jag blev!
Först en snigel i stöveln, sen stopp på bilen och sen det bästa av allt, 101 nya idéer med ett reportage om mig och mitt pysselrum/ateljé/kontor. Kalla det vad ni vill.

I november fotades alltså dessa bilder och jag är så nöjd. Och vill ni se alla så är det bara till att köpa tidningen. Även om jag inte längre arbetar som bild- och textillärare så är resten helt och hållet sanning. Jag är en pysslare och konstnär och jag tycker absolut att ni ska köpa det här numret, inte bara för att jag är med, men mest därför, utan också för att det är en rackarns bra pysseltidning.

Så nästa vecka finns det bergis i butik, jag ska köpta minst tre ex till, haha.
Tack bästa fotograf Karin Foberg och bästa stylist Anna Mård för att ni gjorde det här jobbet så bra!

Kommentera