Åskledaren rapporterar

Åskledare

Jag gick som bekant och la mig sent efter min kreativa kick på kontoret bland blyertsdjur och framtidstro. Och lagom till jag somnat hör jag hur det börjar mullra och jag tror fasen inte att det är sant. Och nej det inte Frank som går bärsärkagång. För sen när blixtarna lyser upp i natten så förstår jag att det är Tor som tittar till oss och spelar oss ett spratt. Snopet. Åska i november. Originellt och spännande.

Jag vet att pappa Pohlman har upplevt något liknande när han var ung och om jag inte minns helt fel var det en luciaafton, visserligen utspelade det sig i Ställdalen och där kan ju vad som helst hända. Men det går tydligen inte att vara säker från sin lightvariant av åskfobi bara för att det har blivit höstrusk. Nej, nej.

Men nu kan jag nog somna om, jag har patrullerat huset runt och dragit ur kontakter likt en åskpolis och tittat till Frank och känt mig som herre över huset, så nu jan jag nog somna om igen.

God natt Tor och alla andra som vaknade av ditt oväder.

Om mig och min blogg

Namn: Eva Hjortsberg
Född: 1981
Bor: Örebro
Civilstatus: Gift
Sysselsättning: Ocertifierad inredare, kulturpedagog och kulturvärd. Mångfacetterad kulturarbetare med studier på halvtid och kreativitet på heltid.
Övrigt: Tvåbarnsmorsa till Frank 9 år och Erling 6år. Har två hus och ett relativt glatt humör. Fantiserar om nya projekt och samlar på inspiration för kommande kreativitet och önskar att det fanns fler timmar på dygnet.

Bloggen: Här finns personliga inlägg från förr om allt från företagsuppdrag till renovering av huset med omnejd, bilder på barnen i synnerhet, samt en gnutta träning och fina foton i allmänhet. Ett fåtal tokiga videoklipp och mer rimmande prosa. Men det är så mitt liv är, kreativitet i olika former.

Så välkommen hit!

Bilderna och orden är mina egna om inget annat anges. Vill du låna – länka och meddela mig.

Viktigt meddelande från min mor

Gå fort och se glad ut, så ordnar sig resten ska du se 🙂

Kategorier