Lucka 6 – Berätta om en person som inspirerar dig.


Det är många personer som inspirerar mig på olika vis. Men moder Tereza tar priset för dagens lucka. Hon är bra på så himla många olika saker och hon hinner banne mig med allt trots att hon precis som jag har en son som kräver all uppmärksamhet.

Jag har nog sagt det förr men jag säger det igen, om ni uppfattat mig som energisk och med många bollar i luften, då skulle ni träffa Tereza. Hon är en virvelvind med kokkunskaper, ett träningsfreak med energi för ett helt regemente och en sömmerska som har koll på både sicksack och raksöm. Säg något hon inte kan sy, något hon inte kan tillaga eller någon träningsform hon inte klarar av.

Hon är en inspirationskälla av rang och jag önskar att jag hade någon enstaka procent av hennes energi för att underhålla mina likasinnade sidor. Men just nu nöjer jag mig med att steka blodpudding, träna i form av att bära Frank titt som tätt och sy har jag inte gjort sen jag gick banans på vimplarna till Franks rum.

Och så får det förstås vara en stund, särskilt med tanke på att jag har så många bra inspirationskällor som gör det jag önskar att jag gjorde, då kan jag glädja mig åt andras framgångar, pilla mig i naveln, vara lite för slö och hoppas på bättre tider. Ha.

Hoppas att ni får en fin fredag!
Jag ska tillbringa halva min på jobbet.
Kram so long!

Kommentarer

  • Pernilla säger:

    Så sant som det är sagt. Tereza är en tjej i världsklass och jag lööv höör!

    Den 6 december 2013 kl. 15:05

Kommentera