Lucka 5 – Berätta om ett klädesplagg som får dig att känna dig stark.


Stark och stark. Det fiffiga med den här bekväma och lata stilen är ju att styrkan sitter bakom kläderna och därför spelar det ju inte så stor roll vad jag har på mig. Kaxigt, ja, kanske. Skillnad var det när jag var 15, men det kommer vi ju till senare.

Fast det är klart att jag känner mig tjusigare i mer dressade kläder än ett par mjukisbyxor, men stark det vet jag inte. Men jag skulle påstå att jag får lite power av min jeansjacka från Nike med skinnärmar, mina allsköns färgglada Converse och så mammas gamla randiga kavaj bland annat.

Den randiga kavajen som har blivit en turkavaj, förmodligen för att min mamma har haft den innan och skänkt den oanade krafter och som följt med mig på diverse upptåg när jag inbillat mig att jag behöver lite extra tur. Hittills har det fungerat som bäst när jag har sökt arbete.

Aja. Mer än så blir det inte i dagens lucka…

Kommentarer

  • Anna-Eva säger:

    Den randiga kavajen kommer jag ihåg från första mötet med dig. Jobbintervju – och det gick ju bra 🙂 Men jag vet att det var DU och inte kavajen som charmade mig. 😀

    Den 7 december 2013 kl. 15:15
  • Eva säger:

    Tack bästa A-E, den där kavajen och jag jobbar bra ihop 😉

    Den 8 december 2013 kl. 10:35

Kommentera