Lucka 4 – Berätta om hur du får dina kläder att hålla längre
.

Foto: Adorable moments

Den här lucköppningen kommer inte bli någon skräll, mest längtan till bröllopsdag och Öland. Men okej. Det smartaste och mest praktiska vore väl att påstå att jag paketerar mina finaste klänningar och kläder i tjusiga tygfodral och låter dem hänga kallt. Det gör jag inte. Bara det sistnämnda och det är inte för att det är ett medvetet val av förlängningen av livet på plaggen. Särskilt eftersom jag har så många förtjusande klänningar som förgyller min bekväma och praktiska stil. Nej. Utan för att det passade sig så bra att huset har två kattvindar som agerar utmärkt som garderober. Kallt som fasen och rymligt så det förslår.

Sen har jag ju typ bara två fina klänningar som är värda att spara för all framtid, min bröllopsklänning och klänningen som jag sydde när jag pluggade till textillärare. Och båda de skönheterna är väl omhändertagna. Bilder på klänningen som jag sytt ska jag styra upp, för den är så himla fin att jag vill gifta om mig i den. Ja, med Jocke så klart, vad trodde du?!

Annars försöker jag hålla mig hyfsat i trim så att jag kan använda mina kläder länge, jag menar, Filippa K-jeansen sen gymnasiet sitter fortfarande som ett smäck, haha.

Det var det alltså, imorgon ska jag visa vilket klädesplagg som får mig att känna mig stark. Intressant. Är nog bäst att jag sover på saken.

Sov gott godingar!

Kommentera