Lucka 19 – Berätta om ett foto som berör dig.


Jag har ju så himla många kort, inte bara på Frank, men på familjen, platser, bröllopet. Väldigt många bilder som berör mig på olika sätt. Och precis som Emily skriver om längtan till sommaren gör jag detsamma. För nog är det mycket härligare med ljusare dagar och varmare vindar, mindre kläder och en stödvila i hängmattan…

Även om det så klart är Frank som berör mig mest. Varenda bild på den här lilla spelevinken berör mig. En liten rackare med Jockes lugn och mitt temperament, oslagbar kombo. Han lär sig mer och mer för varje dag och jag är otroligt tacksam för att han flyttade in i mitt kuddrum och ut till vår familj. Han får sin mormor och morfar att leva om igen, öppna dagis och spela dem ett spratt. Gör sin farmor alldeles salig och Janne trött i benen med alla promenader runt, runt här inne i huset. Han ger mig dåndimpen och brist på sömn, pussar med öppen mun och flin med två små tänder som tittar fram.

Han ger oss kärlek som vi aldrig känt förut och är så mycket mer än ett foto som berör…

Kommentera