Lucka 17 – Berätta om hur du skulle vilja se ut om du fick drömma.


Jag drömmer ju allt som oftast om min vältränade nuna som jag svassade runt i innan Frank flyttade in i magen, byggde sig ett bo, flyttade ut och inte tog med sig alla kuddarna. Om vi säger så.

Egentligen är det inte så mycket att drömma om, bättre vore bara att röra på fläsket, ha kuddkrig och få tillbaka musklerna. Då behöver jag bara drömma om att bevara min kropp. Men till dess att motivationen har återfunnit sig så drömmer jag vidare. Men utöver det så får jag ändå påstå att jag är nöjd med min kropp. Klart att mjölkiosken blev lite sliten efter några månader av happy hour titt som tätt, men det hör ju till, tydligen, så nej, det är inget mer med det. Jag menar, jag har ju bara en kropp så då är det lika bra att vara nöjd över den eller se till så att jag blir än mer nöjd över den.

Äsch. Jag säger som min mamma alltid sagt till mig, sträck på dig och gå fort och se glad ut, då är det ingen som tänker på om något ser lite snett och vint ut…

Fast det är klart, om jag ska gå banans så vore det fint med lockigt hår och en något mer uppstyrd stil. Gärna låsas att jag hade ett arbete som krävde proper klädsel i form av en dräkt, kanske pennkjol, skjorta och kavaj tillsammans med färgglada detaljer. Typ som när jag känner mig som Böda Sands stiligaste receptionist, så stilig att barnen på campingen tror att jag är flygvärdinna. Fast då ska det ju helst vara sol och bara ben för jämnan. Men nu när det är regn på tvären och Sven och Ivar och Bellman lever rövare så är det förstås skönt och bekvämt med gummistövlar och termobyxor. Och kanske är det så att jag ändå trivs bäst med det.

Summa summarum. Jag drömmer om att motivationen för träning kommer tillbaka så att jag kan träna hit min skapligt starka kropp igen, kasta kuddarna runt magen och känna mig hållkäftensnygg inifrån och ut oavsett om jag har pennkjol eller termobyxor. Då vet ni det också.

 

Kommentera