Lucka 10 – Berätta om någonting som du tycker är alldeles särskilt vackert.


Naturen du sköna. Jag kan inte hänföras nog av denna skönhet som omger mig. Mitt absoluta paradis är Öland, men ju längre tiden går här i Astrid Lindgrens värld och ju fler promenader jag tar i mitt närområde desto mer uppskattar jag Örebros guldkorn.

Alla dessa morgonpromenader med Frank, soluppgångar och stadsidyll. Kor, får och fåglar. Det är sannerligen vackert när jag tar mig ut i morgondimman och låter ögat leta efter naturens detaljer likt sökandet efter skatter.

Naturens krafter, formspråk och träffsäkerhet när det gäller symmetri får mig verkligen på fall. Och mina tidigare raska promenader utan kamera har bytts ut till fotopromenader där motionen blir ett bihang till ögats frestelse av natursköna ting…

Kommentera