Kvarter 6 – hundarnas favoritkvarter

Nu kan jag i och för sig inte prata hundspråk och jag kan heller inte fler hundraser än tax, pudel, schäfer och engelsk bullterier och någon av dessa var det nog icke som jag hälsade på. Men hundarna som jag träffade verkade vara påtagligt nöjda med sin semester på Böda Sand. För att inte tala om deras matte och husse. Ulrika Chronholm och Mange Pauls som gästade Böda tillsammans med Cesar, den svarta och Tiger den bruna.

De besökte campingen för första gången och bor annars i Sävedalen utanför Göteborg.  Och de var helnöjda med sin semester, främst för att det var så bra för hundarna, de fick vara på stranden, hade nära till skogen och till hundgården. Dessutom kunde de använda hundduschen i servicehuset på kvarter 5. Och eftersom det är många andra med hundar på campingen så skapade det en gemenskap, med andra ord körde de helt enkelt hundtricket för att få ta del av den härliga Böda andan. Kanske hyrde de hund istället för husvagn?
Nej, så var det inte. De var en familj, Cesar, Tiger, Mange och Ulrika och jag hoppas att de vill bo hos oss igen.

Annars förstår ni, att kvarter 6 är det som ligger längst söder ut på området. Här finns platser av alla de slag du kan tänka dig. Dessutom är det här som villavagnarna numera är placerade, som i ett litet eget kvarter med sjöutsikt. Här finns också våra kärleksnästen, men de ska få ett eget inlägg. På kvarter 6 finns även campingens enda platser med kombinationen el och vatten/avlopp. Så vill man strunta i allt med tv och gärna föredrar vatten till sin vagn och vill ha el, så är det här platser att rekommendera. Men inte nog med det, det finns en liten lekplats för barnen och ett litet servicehus med dusch och toalett, samt ett separat för kök.
Så är det med det.

Kommentarer

 • eremo säger:

  tips från coachen: Kom aldrig med handen ovanifrån på en hund, det upplever de som hotfullt.

  Den 15 augusti 2011 kl. 20:48
 • eremo säger:

  alltså det jag menade, klappa dem inte på huvudet. kom underifrån och klappa till en början under hakan . 🙂

  Den 15 augusti 2011 kl. 20:49
 • Eva säger:

  Jag ska eventuellt tänka på det nästa gång jag klappar en hund 🙂

  Den 15 augusti 2011 kl. 21:07

Kommentera