Kvarter 5 – inte samma som 5th Avenue

Nej, vet ni vad. Ni ska inte tro att 5th Avenue ligger på kvarter 5. Nix pix. Det ligger på sexan. Men eftersom kv 5 och kv 6 flyter ihop lite då kv 6 inte har något ”riktigt” servicehus så valde jag att presentera det såhär… För precis bredvid servicehuset bor nämligen mina favoritcampare, paret Eliasson.

Men först. Kvarter 5 erbjuder mest platser med el och tv. Här hittar du även några platser närmast stranden som har allt och dessutom en yta på 150 kvm. Längst västerut finns el/tv/va som börjar på 54, på dessa platser är det många som väljer att bo säsong och de är omåttligt populära, kanske för att det är sjötomt och nära till stranden, vad vet jag?

Hur som helst. 5th Avenue kom till då det först kallades för diplomatgatan, som blev paradgatan, men eftersom vår härliga vaktmästare Lasse hade koll på de flotta kvarteren i New York och enligt utsago hade lite svårt med stavningen av just paradgatan så fick det bli 5th Avenue. Detta också för att den humoristiska och kärleksfulla munhuggningen mellan slummen och paradgatan hade startats.

För på första gatan precis bredvid servicehuset så finns minsann inga kottar, det är sol hela dagen och inte heller får man barr i sina bara fötter. Till skillnad mot slummen. Eller?
Här bor även många säsongare, av 19 platser på gatan är det bara 5 som inte är säsong. Och mina favoriter, Eliassons har bott på samma plats sen 1998. Och de är bland annat mina favoriter för att de kommer från Ställdalen, samma lilla samhälle som pappa Pohlman alltså och det är inte dåligt. Plus att de alltid är så varma och kärleksfulla.

Och, inte nog med det, Eliassons är bästisar med gänget i Slummen, så tro nu för guds skull inte att de har något otalt med varandra, för när ingen ser, då dricker de kaffe med varandra, delar ut tjusiga smycken och talar gott om Böda Sand, rätta mig om har jag fel?

Kommentarer

  • a.frosth säger:

    Så rätt som det är sagt…

    Den 9 augusti 2011 kl. 07:43
  • Susanne säger:

    När man är på Böda SKA det finnas kottar på tomten och det SKA ramla ner kottar på husvagnstaket så att man blir väckt av det annars vet man inte att man är på Böda! =)

    Den 9 augusti 2011 kl. 09:35

Kommentera