Den som har flest prylar…

…när den dör vinner. Lucy Luke och jag har konstaterat att det är så. Pappa Pohlman kan nog vara en av grundarna till begreppet. Och när det är fina prylar med färg och tokiga fåglar på så känns det som en bra tävling. Därför kan jag inte låta bli, ni får bli trötta på mig, sucka och tänka, ”håller den där människan bara på med sina Marrimekko skålar och Riceprodukter”… ja, nästan, när jag inte arbetar heltid som fröken, renoverar gäststuga på helgerna, tränar en kväll eller två i veckan, målar en tavla eller sitter framför datorn , då leker jag med mina färggladaste saker och tänker, ”tänk vad lite färg kan piffa upp tillvaron”…

Rise and shine people, Rice and shine!

Kommentarer

  • Cam säger:

    Så sant som det är skrivet! Undrar när Rio ska få komma till sina kompisar?

    Den 10 oktober 2011 kl. 12:34

Kommentera