Årets första solsting…?

Jag vet inte om det är så, men jag är trött, snurrig och varm. Och jag skulle kunna ha ganska bra belägg för det eftersom vi har varit i stugan hela helgen och arbetat och haft det gött i solen. Snart är uterummet helt klart och vi är på god väg med renoveringen av gäststugan. Vi har bytt dörr, satt gips på väggarna och skruvat och åter skruvat.

Jag har dessutom blivit en fena på att backa med släp och känner mig som Lotta på bråkmakargatan, för att jag kan så mycket. Det är en härlig känsla när man kommer på att man kan, att jag kan. Kan saker som ibland kan vara bra att kunna, liksom.

Nu tänkte jag att jag kunde uppdatera bloggen med diverse hittepå och fakta, men just nu kan jag nog bara somna med ett leende på läpparna för att jag kan så mycket. Så god morgon, god middag god kväll på er!

 

Kommentera