Bödde är tillbaka

MålaSlitenStyra uppFärdig

Väl på campingen var det dags för Bödde att få tillbaka sitt face. Jag trodde inte att det var så illa som det var, men jösses, stackars Bödde, han var helt out of office. Som tur var åkte Frank och jag till Öland med mamma och pappa, vilket innebar en vecka med all inclusive, dvs bland annat barnvakt och god mat.

Så när solen värmde asfalten och vinden susade i träden passade jag på att ge honom en uppfräschning inför sommaren. Och det är klart att skiner man som en sol på en vältrafikerad gata på norra Europas största camping så är det klart att man blir lite sliten och inte kan hålla måttet allt för länge, men nu hoppas jag att han står sig säsongen ut och kan glädja alla gäster som längtat till Böda hela långa vintern.

Och färgen räckte precis till att måla ansiktet, blev nästan som att Bödde hamnade i puberteten och fick lite skäggstubb på grund av den genomträngande asfalten. Men äsch, som ni ser blev det ju bättre än innan med tanke på att det var precis två år sedan han hamnade där på asfalten för första gången.

När vi åker tillbaka nästa gång ska jag styra upp hångelboxen (jag vet, vilken camping behöver inte en hångelbox liksom?) och fixa en hopphage, för då hoppas jag att solen skiner mer och vädret samarbetar med mig lite bättre.

Kommentera