En liten genomgång

Okej mina kära läsare. Jag hoppas att ni gillar min nya sida och att ni är med på hur galleriet fungerar. Eftersom jag just nu bloggar och fotar mest så har jag valt att ha bloggen som startsida. Är ni däremot nyfikna på vad jag har gjort innan så är det bara att trycka på fliken portfolio för att komma till mina konstverk. Om ni vill skriva ett meddelande istället för en kommentar så är det bara att trycka på kontakt och fylla i formuläret. Lätt som en plätt och precis som innan.

Egentligen är det ju inte så stor skillnad. Bara snyggare och lite bättre. Den största skillnaden är alltså hur bilderna hamnar på hemsidan och att varje bild är klickbar så att ni kan se dem i större storlek. Sen kan ni förstås följa mig både på Facebook och på Instagram, då är det bara att trycka på de ikonerna i högerspalten.

Sen måste jag förstås uppdatera informationen ”om mig” samt välja ut några urtjusiga bilder att lägga bakom hjortkameran, men sen så är jag nog i hamn.

Och trollkarlen som har gjort den här fina sidan är Erik på rawchickenmedia.se, så behöver ni en fantastisk fin hemsida så är han en fena på det. Och på att göra loggor. Jag är som sagt helnöjd över min. Tack igen Erik för all hjälp.

Och ni som hittar hit lite då och då, kom gärna med åsikter. Jag har redan fått en, att jag ska ansluta mig till bloglovin, så det ska jag ge försöka ordna inom en mycket snar framtid.

Tack så länge!

Kommentera