Om Eva

Deermountain DESIGN är Eva Hjortsberg,
en utbildad bild- och textillärare.
Kreatör. Illustratör. Konstnär.

Jag har alltid haft ett kreativt sinne. Jag ser figurer överallt. Min åsikt är att det är seendet tillsammans med intresset som gör människan fantasifull och kreativ. Kreativ är för visso ett väldigt vitt begrepp men för mig handlar det om att kunna skapa något med händerna. Något som jag som kreatör blir glad av och som jag kan sprida vidare.

Jag är uppväxt i ett enormt kreativt hem där det inte finns en vägg som bara är vägg. Vägg är lika med konst. Det sitter tavlor högt och lågt i mitt barndomshem och det är främst min pappa som har gett mig nyckeln till den kreativa världen.

Jag har valt att starta en enskild firma för att kunna vidga mina vyer och för att nå ut med min konst.
Företaget innehar givetvis F-skattsedel.