Hallen – före och efter

Hallen innanHallen

Innan vi flyttade in såg hallen ut som på bilden högst upp till vänster. Där biostolarna står idag stod en skänk med en spegel ovanför. Och där plåtskåpen står stod en stol. Som ni ser var det en plastmatta redan innan så vi limmade bara på den rutiga ovanpå den. Enklare än att riva och göra nytt underlag. Plastmattan i hallen valde vi att hellimma, dvs. att vi la lim under hela mattan eftersom det slits mest i hallen, till skillnad från på kontoret där vi använde en tejp längs med kanterna bara för att fästa mattan i rummet.

Biostolarna, eller teaterstolar som det faktiskt är kommer från gamla teatern i Örebro, kristallkronan är från min farmor och farfar, plåtskåpen och den gamla telefonen är från Linne och Lump i Laxå och hatthyllan hittade jag på en släpkärra som var på väg till tippen. Patronen som är ett paraplyställ och skoknekten kommer förstås från pappa Pohlman.  Så är det med det, nu är det dock lite mer snöslask, vinterkängor och barngrejer i hallen, men snart är det vår igen och sommarskor och en livligare Frank. Härligt.

Kommentarer

  • Anna Wibergh säger:

    En sån klockren inredningsidé att ha biostolar i hallen! Att de är äkta och kommer från en teater gör det ju än mer coolt!

    Den 6 februari 2013 kl. 20:14
  • Eva säger:

    Tack Anna! Känns som ett fiffigt val 🙂

    Den 6 februari 2013 kl. 21:00

Kommentera